06 oktober 2008

snörvel, snark och TV

Tänk vad mycket onödigt skit som visas på TV egentligen, och vad mycke tid man har att glo på all skit när man är sjuk. Det som stör mig är alla repriser, man får se om och om igen. Dom verkar visa vissa program hur många gånger som helst. Däremot dom riktigt bra programmen visas bara en gång.

Har faktiskt varit så sjuk så jag inte hunnit bli rastlös än. Det är bara skönt att få vila, för jag orkar inget annat. Vaknade och upptäckte att jag fått nån ögoninfammation, som svider i ögonen och gör dom röda och klibbiga. Najs! Är hemma från jobbet idag, fast det gillar jag inte det minsta. Känns som man lämnar sina kollegor i sticket.

Höstvädret ser riktigt fint ut där utanför fönstret, med solen som skiner på alla färgglada löv, som fortfarande klamrar sig fast på sina grenar. Nu står det inte på förän träden står helt kala och marken täcks av snö. Om vi nu får snö? För mig kan det gärna få vara barmark och mild vinter, för jag hatar kylan. Snöaktiviteter kan väl vara kul om det är mycket snö, milt väder och solsken, men ärligt, hur ofta är det så?!

Fortsätter ligga i soffan några dagar till, för nu ska jag bli helt frisk, och varvar Esperitox, Strepsils, Ipren och nässpray. Däremellan snyter jag mig och hostar så jag blir knasig, och kollar på TV såklart. Så då vet ni var ni har mig. Kram på er

1 kommentar:

ErikaSH sa...

Du lämnar oss inte alls i sticket, är man sjuk så är man! Det har varit lugnt idag och i mon är vi ju många ändå.. Snyt inte ihjäl dej nu.. Kram