20 augusti 2008

först sol, sen regn...

Red ut imorse i skogen, med Anna och Fresh. TC verkade supernöjd med att få gallopera av sig lite. Mest mobilbilder i min blogg, men det får ni stå ut med.
Solen sken så underbart hela förmiddagen. Vi skuttade över några stockar nere vid en sjö, och då klappar hjärtat lite extra på en hästtjej...mys!
TC rullar sig nästan alltid när jag släpper ut honom i hagen. Matte tycker dock han är finare när han är ren, men han verkar nöjd med sin nya lera camoflering...
Halv två var jag hos min frisör Linda och klippte mig. Vi snackade en massa tjejsnack och bestämde att det blir utgång med förfest på salongen, en riktig tjejkväll! Det spöregnade när jag lämnade salongen, och jag som var så glad över att solen var tillbaka.
Efter frissan köpte jag fika och åkte hem till min vän Mia och hennes underbara små döttrar. Nora och lilla Freja, så himla goa! Vi fikade och kikade på fina foton som Mia tagit. Hon är riktigt duktig att fota, och ska få några uppdrag av mig framöver. Tack vännen för en trevlig stund!
Nu ska jag snart ta med mig Tippis och gå en långis. Kram på er

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken söt syster jag har, hoppas du blev nöjd med your hair.