01 maj 2008

lyckad hoppträning...





Var på hoppträning igår i Bäckan. E var med mig först till stallet och sen vidare på träning. Vi tvättade TC först, han behövde ett vårbad efter att han rullat sig i hagen varje dag. Det går inte att ryckta dom blanka till slut. E gick ut och betade med TC medans han torkade och jag gjorde alla stallsysslor samt putsade grejor. När han hade torkat var han såå fiiin! Alldeles blank och fluffig i manen, och svansen tjock och glänsande. Provade ett nytt shampo och balsam som gjorde susen. Tyvärr är han nog nyrullad när jag åker dit idag... Vi lastade och åkte , och det var så skönt ute med 19 grader varmt. Idag var vi några fler i gruppen än vanligt, för Terese hade slagit ihop dom som kunde vara med denna valborg. Träningen gick så himla bra, och jag avslutade med att rida en bana på 1,10 och det flöt på utan ett enda fel och det kändes bara superlätt och jättekul. Skulle ju ha tävlat kommande helg, men bestämde mig för att rida hoppkurs i två dagar istället. Fast det hade varit kul att tävla...
Igår kväll när vi kom hem, käkade vi gott grillat med halomi, sallad och bea. Mums! Lite senare var vi bort till grannbyn till en bekant, där byn hade en stor majkase. Vi snackade med alla trevliga människor och myste i värmen från elden. Pojkarna passade på att smälla smällare förstås, tänk att det kan vara så kul?!
Nu är det dags att åka till stallet. Ska höra om Lena och Anna vill rida ut. Hörs sen. Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst är det roligt när det går bra? Våra två har höjt sig ett ordentligt snäpp nu, eller framförallt Sharon, Nova har ju gått bra hela tiden... :)

Proppen till StORKs tävlingar ligger ute nu *blink blink* =)