25 november 2007

nattsudd...

Har precis kommit hem från "Husgunget" och klockan är halv tre på natten, men som vanligt tar det en stund att varva ner när man kommer hem, så då kan jag ju lika gärna skriva några rader här. Kvällen har varit rätt lugn, men det märks att det är fullmåne, folk är alltid lite extra knepiga då. Med tanke på att vi hade ca 1500 pers där, så tycker jag det flöt på ändå.

Tidigare på dagen följde jag med Anna på hoppträning i Hedemora. Skulle själv egentligen ha varit med, men lastbilen fixar darlingen med inför försäljningen och jag fick inte tag i någon transport, så jag hoppade över det. Träningen hölls av en Fredrik, nånting, som har jobbat som instruktör på Strömsholm och i Tyskland, och har en egen anläggning numera, i Gnesta tror jag. Han verkade bra och hade intressanta övningar. Kanske jag kan vara med nästa gång istället.

När vi kom hem därifrån, så red jag TC i ridhuset, efter mockning och matiordningställande. Han var lite omedgörlig idag och försökte komma undan arbetet, men jag hoppas han känns bättre imorgon.

Igår fredag jobbade jag på DM på dagen och som vakt på Cozmoz på kvällen. Ungdomsdiscot slutade ju redan klockan 12, så man kom i säng i ganska dräglig tid iaf.

Torsdagen var trevlig, då vi efter jobbet var ut och käkade med vår säljare från Royal Canin. Tre rätters såklart, så magen stod i fyra hörn efteråt. Men är det gott kan man inte låta bli att äta för mycket av allt *ler*. Nä halv fyra, dags att gå och sova minsann. Kram på er!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj!
Ja visst är ramen fin!? Den hittar du på Inreda.com... skulle vilja ha en jag med, fast gärna med svart ram...
Kramiz!

Anonym sa...

*vink vink* lillasyster H

Anonym sa...

*vink vink* lillasyster H