11 november 2007

back in dalarna...

Hemma igen efter en helg i Stockholm. Vi åkte ju dit i fredags strax efter lunch, och kom dit lagom tills mamma slutade jobbet för dagen. Vi handlade lite och kom därefter till rätta i lägenheten. Efter att vi bytt om och gjort oss klara gick, vi ut och åt på en kinarestaurang vid Mariatorget. Vi har varit där förut flera gånger, men återvänder gärna, för deras mat är supergod. Dom har en förrätt med grillade jätteräkor i vitlök som man bara inte får missa. Vi satt både länge och väl och käkade, snackade och hade trevligt.

På lördagen efter en härlig frukost tog vi bilen till Östermalm, föra att hälsa på min moster Lotta. Hade inte hunnit se deras lägenhet än, så vi passade på att kika på den och fika en lång stund. Man har ju en del att språka om när man inte ses så ofta. Fick även träffa Tikki, mosters söta hund, som är en blandras med rufsig härlig päls, och en väldigt lång tunga, som hon inte drog sig för att använda för att visa sin kärlek. Lägenheten var ljust inredd och väldigt mysig.

Ja jag försökte ju lova att ta kort på allt, men tyvärr glömde jag kameran hela tiden. Dock lyckades jag med tre hela kort, så jag bjuder iaf på dem.

Min goa mamma och hennes sambo Roger.

Mina darlingar har pusskalas.

Idag har vi varit på stan och shoppat lite. Jag hittade en ny badrumsmatta till badrummet nere, och matchande gardiner och blockljus till. Så nu på kvällen när jag kom hem gjorde jag ett ryck och gjorde iordning badrummet. Det blev riktigt mysigt när jag var klar. När jag ändå var igång, så städade jag på övre våningen också, där barnen har sina rum. Rensade ur pojkarnas garderob med urväxta kläder, tog ner tvätt och ställde undan några kartonger. Pojkarnas rum däremot, tar jag en annan dag.

Tack mamsen och Rogga för en skön och trevlig helg. Vi ses här hemma till jul igen! Kram

5 kommentarer:

m i l l a h . s e sa...

Va mysigt med Storstadshelg!
Å snart ska vi dit igen... Fast inte riktigt då ;)
KRAM!

Anonym sa...

Du verkar ha haft en trevlig helg! Jag vill också till sthlm snart.. Julshopping kanske? Underbar stad ju! :) Imorgon ska jag kika in nya hästen vår :) Kramar!

- sa...

Hej hej! Jaa, det är lite spännande nu när man fått en ny förmåga i stallet, och hon är så himla fin! =) Idag var Ida med mig ut och det var superskoj med lite sällskap. När har du nästa Louise träning? KRamis

- sa...

Dax att uppdatera! hihi

Anonym sa...

Håller med hanna! :P Har lagt ut två bilder på vårt fullblod på bloggen, inte så bra, men om du vill kika lite ;) Kramar!