14 juli 2007

Gotland nästa...

Pust, nu har vi äntligen gjort femte och sista vaktpasset för den här Dalicarliaveckan. Hela veckan har gått bara bra faktiskt, med många glada besökare som röjt som galningar. Ikväll var det två discogolv och karaokee samt två olika uppträdanden med rap-artister.

Dagen har vi ägnat åt att packa hojen och provkört med dom nya packväskorna fulla med packning. Vore inte så kul om något krånglade imorgon när vi ska passa tiden till färjan. Men allt gick bara bra och satt kvar där det skulle.

Imorgon klockan 05.30 ringer klockan, och då är det bara att masa sig upp pigg och alert, och sätta sig på hojen. Dom andra kommer till halv sju med sina hojar och Tippis får åka med i bilen med småbarnen. Nova får vara med en kompis i Mora och Micro får vara här i Borlänge med en annan kompis. Tc tar Lena hand om, och barnen är hos sina mammor. Så nu är det semester. Vi blir borta i en vecka, så det blir tyst här inne under tiden. Ha det så bra så länge. Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Stumpan!
Hoppas du har kul på Gotland! Vi kom hem från Öland igår, det var nice fast vädret kunde ju vart bättre... Vi syns nästa vecka på jobbet. Blää... //Kram Erika

Anonym sa...

Åh så roligt! Hoppas ni har det underbart nu, och att det inte regnar och åsakar på er som det gör här hemma. Kör försiktigt nu :) Kramar!