15 april 2007

Sommarvärme...

Jobbade lördag natt på S2 nere på stan. Kvällen var ljum efter dagens värmebölja. Kunde stå ute hela natten utan vaktjackan, utan att frysa ens lite. Till en början var det lite folk, antar att många njutit av solen och suttit hemma och grillat och förfestat, och därför gick ut senare än vanligt. Vid tolv hade vi ganska bra med gäster, och det var trevligt folk ute, som man kunde snacka skit med. Hemma vid tre på natten och sov till halv elva. Inte svårt att ta och hoppa upp ur sängen när det är strålande väder ute.

Har ju som jag nämnt tidigare i bloggen, varit på möten i Falun. Vi har nämligen blivit fosterfamilj till en tjej på 16 år. En tjej som behöver en familj att bo i och stöd under gymnasietiden tills hon ska stå på egna ben. Har idag varit till Falun och hämtat hem hennes grejor till oss. Ska bli intressant och en utmaning att hjälpa henne. Välkommen till oss Y!

Johan och Mia var förbi en sväng idag. Dom var ute och åkte hoj i finvädret. Alltid trevligt att få påhälsning av er. Tack för titten! Ser fram mot Gottland i sommar när vi ska hoja ner ett gäng. A grillade kyckling på kvällen och gjorde potatisgratäng, såå mumsigt. Har varit och handlat både på Coop och Maxi ikväll efter min stallvända. Hade velat vara ledig några dagar till nu och lapat sol. Har haft shorts på mig för första gången i år, och ja man är ju blek. *ler* Nu ska jag kolla på era bloggar och msn:a en stund. Kram på er.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å vad skoj att hon flyttat hem till er nu!!! Önskar er alla lycka till!
KRAMAR!!!

Anonym sa...

Oj, vad skoj att ni ska bli fosterfamilj, hoppas att det kommer att gå bra!

Du kan gärna lägga till mig på msn, så ska du få lösenordet. :-)

saijamerio(snabela)hotmail.com

Kramiz!