12 april 2007

Längtar till solen...

Längtar tillbaka till solen som värmde oss i Tunisien i somras. Här ser man lite av Marabou beach där vi lapade sol och badade i dom stora vågorna. Såå himla härligt med 30-35 grader. Vi gick längs stranden och plockade snäckor. Sanden var alldeles vit och mjuk.
Här är utsikten från våran balkong ner på innergården. Poolen besökte vi inte så många gånger, havet var ju så härligt. Men det låg en restaurang där som vi åt på flera kvällar, med supergod mat och trevlig servitör.
Här är jag med en början till solbränna. Man borde få ha semester lite oftare. Sol och värme gör en glad och harmonisk. Längtar till solen!


Onsdagen började med ridning på ridklubben. Vi galloperade bom och tränade tempoväxlingar. Hem igen för en dusch och iväg till stan för lunch med Lotta. Vi åt på kina som omväxling. Jobb i sex timmar och sen hem till familjen. Efter maten tog jag och Tippis en lång promenad på en och en halv timme. Efter det fastnade jag vid datorn och msn. Kul att snacka skit med kompisar man inte hört av på länge. Vi hörs sen. Kram

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, det ser varmt och skön ut! Men värmen börjar komma här med nu :) Äntligen! Hoppas allt är bra med syster. Kramar

Anonym sa...

Nämen fy å aja baja!!! Inte visa bilder så där! Vill iväääääg!!!

Du är utmanad om du vill, kika i bloggen :)

KRAMIZ!

Anonym sa...

Åhhh vad härligt det ser ut! Vill också jue!

Nåja, i helgen ska det iaf bli fint väder här i Sverige med, får passa på att njuta av ledigheten i solen då.

Kramiz