29 april 2007

ledig, och jobb. . .

Fredagen såg ut enligt följande: Stallfix, jobb på DM och sen på kvällen jobb som vakt på Cozmoz. Inte så mycket folk på Cozmoz som det brukar vara. Tror att konkurensen mellan Faluns ungdomsdisco (Draget) och det här blev för stor. Men alla höll sig i skinnet och det var trevligt.

Lördagen såg ut enligt följande: Sovmorgon till halv tio, sen åkte jag till stallet medans husse tog med sig hundarna till skogen för skogspromenad, och skjutsade förbi pojkarna till deras mormor och morfar, för några timmar. Jag och Tc åkte till ridklubben för ett dressyrpass. När vi kom dit var det klubbtävling... bra att jag fått reda på det, jag kunde ju ha varit med och hoppat. Vore bra om dom skickade ut tex medlemsmail, där dom talade om kommande aktiviteter. Ja ja, det var som det var med det, fick plats att rida på den nedre banan i alla fall. Tc gick ganska bra. Han tyckte det var kul med alla hästar som var där.

Åkte hem och duschade och A och jag åkte ner på stan och lunchade på thairestaurang. Efter maten hämtade vi upp Y som kommit hem från en kompis, och åkte och shoppade på en massa olika butiker. Mest saker till Yasses rum så hon får det lite fint och ombonat i sitt nya rum. Sen tog vi vägen förbi Coop och handlade det där livsnödvändiga, mat! Väl hemma igen vilade jag på soffan en stund och A tog hojen en sväng förbi en kompis. Han kom tillbaka och berättade att han råkat tappat locket på ena packväskan, men åkt tillbaka och hittat det. Bra det i alla fall, men vi åker på att lacka om det, typiskt! Mot kvällen åt vi grillad kyckling med sallad och vitlöksbröd, mumsigt!

Efter lite datortid var det dags att göra sig klar för vaktjobb igen. Sista helgen i månaden betyder "Hela Huset Gungar" på Stora Björn. Ikväll började vi sent, halv tio, och då brukar det var fullsatt redan, men inte denna kväll. Vet inte om många spar sig till sista aprilfirandet på måndag kanske. Blev ganska mycket folk till slut, lokalerna är ju så stora och vi får ju ta in 1500 personer, så det slukar lite. Inga större problem att lösa under kvällens gång, bara mest det vanliga. Klockan tre var vi hemma igen, och då var det dags för bingen med det samma. Sov till tio idag söndag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Det som är riktigt skönt är att jag är ledig tre dagar till innan det är dags för DM igen. Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med lite ledighet! :) Vet itne helelr vad vi ska hitta på idag, vädret är sådär... Kanske åka till pappa och hälsa på? Vad gör ni på sista april då? Jobbar? Kramar

Nutti sa...

Svar Ida:
Hälsa pappsen så mycket. Ja vi jobbar på sista april. Storhelger är överreklamerade, bättre att jobba, och få extra betalt, och göra något kul sen istället.
Stor kram