08 april 2007

fortfarande helg...

Ååå vad skönt, det e söndag men inge jobb imorgon. Alldeles lysande tycker jag, så skulle alla helger vara. Typ fyra dagar helg per vecka, så man hinner ta igen sig och fixa hemma. Kortare arbetsdagar lika lön och längre helger, det är det som är melodin. Man jobbar ju för att kunna leva, men det är ju bra om man hinner leva också.

Igår jobbade vi som vakter på Heanöjet i Mockfjärd. Där spelade Farbror Fläsk och gästerna var många fler än i torsdags. Glada och fulla och trevliga. Kul att träffa gamla bekanta uppe från byarna. Kvällen flöt på, men man blir ju alltid lite trött eftersom det blir sent. Somnade direkt jag nådde kudden.

Sov ända till halv elva i morse, och det var riktigt skönt. Satt vid datorn en stund innan jag åkte till hästarna vid lunch. Gav hö ute och mockade och fixade stallet medans Tc åt upp sin mat i hagen. Tog in och skötte om honom och åkte till ridklubben och red. Kallt i luften, men solen skiner helt underbart. Härligt att kunna vara på utebanan igen efter den långa vintern. Nästa vecka ska värmen återvända igen. Längtar!

Nu har vi ätit lite lunch och husse har åkt till skogen med alla tre hundarna. Han skulle gå promenad först, och sen lägga en ruta till Nova och köra lite uppletande. Det älskar hon! Tippan har varit lite halt några dagar, men det börjar ge sig nu. Antagligen har hon väl sträckt sig när hon sprungit i skogen. Nu ska jag glo runt på lite sidor. Vi hörs sen. Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst är det skönt med långledighet! :) Även fast du jobbar lite extra. Själv har man varit hel-ledig, och även imorgon, sen börjar det med jobb o skola igen!

Har lagt ut några fina bilder på Nova på min blogg om du vill kika ;)
Hoppas allt är bra med er! Lillasyster-kram!