24 mars 2007

Våran Harley...

När vi köpte våran motorcykel såg den ut så här. Inge fel med det, men A kunde ju inte låta bli att bygga om den i vinter. Han strippade den totalt och bytte massor på den och drog om all el. Drog det mesta av elen genom styret istället, så den inte syns så mycket. Tog bort framkåpan med ruta och allt och satte dit ett breddat kohuvud (lampa) där fram. Sen bytte han sadel också och designade fram ett nytt utseende, som Sybo förverkligade. Det värsta är att han tagit bort min sköna fotölj där bak... Snyft! Tankskyddet, eller där intercomen satt förut byttes ut så det matchade och gick ihop med sadeln. Den översta packväskan är också väck nu, snyggare men mer opraktiskt, då vi ofta använde oss av den. Sen är det massor av andra små detaljer som är omgjorda. Kommer fler och bättre bilder sen.
Så här ser den ut nu. Inte klar än men på god väg. Så nu vill jag ha egen Harley Davidson som jag får designa. Men det får förbli en dröm så länge jag har häst. Annars blir det för dyrt. Kram så länge.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen var ska du sitta nånstans nurå....?
KRAM!

Nutti sa...

Svar Milla:
Jag är bortbyggd...
Nejdå, men jag får vackert hålla tillgodo med en sån där liten j**la sits... träsmak! Kram

Anonym sa...

Den blev ju riktigt cool, förstår att han vill leka lite OCC med den ;) Tur att du är liten så du får plats iaf :) kramis