22 mars 2011

Känsliga läsare varnas!!!

 Jag har kämpat som fan och lyckats gå ner i vikt. Först tänkte jag inte skriva något om det här i bloggen men va sjutton spelar det för roll, tänkte jag sen. Det kan jag bjuda på! Kanske inspirerar det någon att kämpa på med eventuell övervikt. Jag ska gå ner lite till men jag behöver absolut inte vara pinnsmal, utan vill gärna ha lite former men inte vara tjock. Kilona smyger sig sakta på en och plötsligt ser man sig själv på bild och inser fakta. Att man har gått och blivit en tjockis. Min ämnesomsättning är ju rubbad eftersom jag fick diagnosen hypotyreos i maj förra året, så jag får verkligen tänka på vad jag stoppar i mig. När jag gått ner till en lagom trivselvikt, hoppas jag kunna hålla den, och jag ska kämpa.

Det viktigaste är att man trivs med sig själ, sen vad man väger spelar ingen roll.

VARNING!

Före

Efter

 Viktminskning 8kg och 10cm i midjan. På bilderna har jag samma byxor på mig.

Kram på er sötisar!

15 kommentarer:

bara_linda sa...

Shiit! Bra jobbat :)
(Fast jag har ju alltid tyckt att du har varit snygg)
Hur har du gjort? Gudarna ska veta att jag behöver lite tips...

Anders D. Svedlund sa...

Kan bara säga att jag tycker du varit hur duktig som helst, även om jag älskar dig oavsett hur du ser ut. Love you min fina!

Saija sa...

Woow! Jag har gått ner 8.5 men det syns knappt eftersom jag ska ner minst ytterligare 12-15 kg, men jag är på G iaf och det känns bra. :)

Kram!

m i l l a h . s e sa...

Duktiga du!!!
Kram på dig :O)

Jenny sa...

Du är så himla duktig!!!
Ge mig tips på vad du åt på en vecka? :) kramar!

Hanna sa...

You go girl! ;) Bra kämpat och jag gissar att dessa bilder funkar bra som inspiration till att fortsätta jobba på. :)

imbra sa...

Det är helt fantastiskt jobbat, kul att få se före och efter!!!

Elin sa...

Bra jobbat! Alla kan behöva tänka på sin livsstil, sina kost-och träningsrutiner då och då... Jag har alltd varit nöjd med min vikt, nu har jag (efter en väldigt stressig höst med förändrade kost-och träningsvanor) gått upp några kilon, och även omdet inte är många så känner jag att det liksom är åt fel håll. Jag har köpt ett gymkort ju i alla fall, nu jävlar!

Syster H! sa...

Just ja, glömde fråga hur lång tid det är mellan bilderna? Är det sen nyår? :)

Ida sa...

Grymma, duktiga du! Bilder är verkligen effektivt för att se förändringar! Och säger så mycket mer till omgivningen än kilon och centimetrar. Roligt med byxorna!
Och oavsett vikt är du samma vackra syster i mina ögon, men självklart är det viktigt att må bra och vara nöjd med sig själv! :)

Många pussar o kramar!

Anonym sa...

men du är ju fantastisk! jag om någon vet hur svårt det är.....du är alltid fin men det är bra att ta tag i vikten innan den springer iväg allt för långt. Jag säjer: BRA JOBBAT och stort grattis!!!!
kram
sassa

Lillaoliv sa...

Åh vad duktig du är!! DU får lägga ut lite tips på hur du har gjort!!=)
Snygg har du alltid varit, kanske därför man alltid blivit lite stolt när folk trott att jag var din lillasyster =)
Superduktigt gjort Sofia!!

Anonym sa...

Jag brukar läsa din blogg ibland och sett att du börjat banta ett antal gånger. Eftersom det var ett tag sen du skrev om vikten så trodde jag du var inne i en "äta period" ;-). Många säger att man ska berätta för sin omgivning om man tänkt banta, sluta röka, börja motionera, dricka mindre etc för att på så sätt få mer press. Men ibland tror jag det kan vara lättare att kämpa för sig själv, i det dolda. Och vilken bomb man kan släppa när man lyckats!! Det kan ju också sporra en! Verkligen stor skillnad på korten! Grattis!!

Anonym sa...

Heja Sofia! Fan va bra gjort! Håller tummarna för dig, snygging! Kram kram!
// Carro (Lenas hundåhästdårevän)

Helena Dahlberg sa...

Oj! Det förklarar varför jag på senare tid tänkt att du börjar se så himla smal och fit ut :D. Inte för att du såg tjock ut från början (utom på det där kortet då;)) men nu ser du så SMAL ut att jag hajat till vid varje kort. Superbra jobbat! Det är ju inte direkt det lättaste att göra om man säger så - framför allt inte när det samtidigt är vargavinter!

Kram!