16 maj 2010

1.50 hoppning...

http://svenskidrott.se/Downloads/40059/pics/john_hickey_portr%C3%A4tt.JPG
John Hickey

Var till Falun idag och kikade på dom nationella hopptävlingarna. Det var sista dagen på 4-dagars meetinget i regn och det märktes att alla var trötta, blöta och ville hem, men de sista ryttarna tog nya tag och red den sista klassen som var en 1.50 hoppning. Vann gjorde John Hickey och trea blev Helena Persson.

Blev lite matt i pälsen idag när jag kom till stallet på förmiddagen. Den som hade moorgonpasset hade släppt ut TC utan regntäcke i regnet. Fick ta in en kall blöt och lerig häst, duscha honom och lägga på honom täcke och ge honom hö inne så han skulle bli varm och torr igen. Longerade honom efter jag mockat och gjort iordning maten. Han såg fin ut och hade en jäkla spänst i traven idag.

Nu håller min fina man på att grilla marinerad fläskfilé och majskolvar. Till det äter vi potatisgratäng och bea, min absoluta favorit i repris! Ha nu en mysig söndagkväll alla sötisar!

2 kommentarer:

- sa...

Jo, han brukar ju kunna hålla sig borta en dag eller så utan problem. Men oftast kommer han hem och sover med sin matte. :( Nåja, det är nog ingen fara än, har är säkert på spännande äventyr. :)

Johanna sa...

Stackars lilla TC som var naken i regnet! :( Kram!