23 oktober 2009

Back@home

Nu har jag, Lena och två tjejer till varit på Broken Dreams och käkat. Vi åt alla varsin partyplatter som smakade helt underbart gott! Efterrätt hann vi tyvärr inte med förrän det var dags att bege sig till bion i tid.

Vi såg Bröllopsfotografen, som typ alla har sett redan, men man kan ju inte vara först med allt liksom! Jag tycker filmen var underhållande och ganska rolig, men samtidigt lite tragikomisk. Har ni settt den? Vad tyckte ni?

Jösses, idag på jobbet hade vi hur mycket som helst att göra och det är så skoj att jobba när det är non-stop med kunder att hjälpa. Man märker också att när det är lön är folk lite lättade att de fått pengar och dom är gladare och trevligare och köpsugna. Det är ju alltid trevligt när man slipper kämpa för att sälja utan bara informera och ta betalt.

Jag kan konsten att svamla jag! Haha, om inget och allt möjligt faktiskt. Tur att ni vill hänga med mig och läsa allt dravel jag skriver. Jag har tur jag som har er! Nu får ni ha en alldeles härlig och underbar fredagskväll med massa mys. Det ska jag iaf ha med Hjärtat i soffan och ett glas rött tror jag minsann! Puss på er

2 kommentarer:

Ida sa...

Mmmm... Broken Dreams! Pratade om det stället emd en vän häromdagen. Trodde knappt den bion hade haft premiär, så sist kan ni knappast vara :)

- sa...

Det lät mysigt värre. :)
Jo, det går ganska bra på hälso-fronten nu. Tur att jag gillar nyttig mat. :)

Bröllop kan det nog bli... men om 5 år eller så. Sommaren då jag är 28 eller 29 tror jag passar bäst. Så du kan ju boka in den för att vara tärna. ;) Hihihi. Kraaamis