11 augusti 2009

Jobbdax


Är mest sugen på att bara vara hemma idag, eller att åka och hälsa på någon. Inte alls sugen på att jobba. Men det är bara att hanka sig iväg och slå på leendet. Nyfärgat hår har jag iaf så man känner sig lite fräschare. Måla naglarna hann jag inte riktigt, för vi såg på en film istället jag och Hjärtat. Nä dax för lunch först sen jobb. Bye Bye!

6 kommentarer:

- sa...

Vilken blondie! :) Visst är det härligt att vara nyfärgad? Håret blir supermjukt och extra glansigt. Me like. :) Kramis

miss coctail sa...

Vad fin du blev i håret! Kramis

ErikaSH sa...

Snyyyyg! Snart är allt som vanligt på jobbe igen när semestern är slut! Saknar mina trevliga arbetskamrater.. Men inte direkt o jobba, hehe.. Kraaam

Ida sa...

Snygging! :) Jag har både nytonat hår, så skönt att bli av med utväxten, och fransk manikyr på naglarna, men regn har vi sluppit. Känns dock roligt att vara lite fräsch första jobbveckan :)

Kramar!

Lisa E sa...

Hej Sofia!
Du kanske inte känner igen mig, men vi har hopptränat endel tillsammans för Fredrik. Jag har idag hittat på din blogg, fråga mig inte hur för det kommer jag inte ihåg. Den är i alla fall trevlig att läsa och jag tänkte bara visa att jag uppskattar folk som orkar bry sig i att blogga. Älskar att läsa bloggar! Dessvärre älskar jag inte lika mycket att själv skriva... Ha det bra, vi kanske ses på nån träning eller tävling i framtiden! Hälsningar från Lisa E

Nutti sa...

Hej Lisa E!

Vad kul att du hittat in på min blogg, och vad glad jag blir när du även skriver en kommentar!

Kan inte riktigt placera vem du är, men vi ses säkert på hoppträning som sagt. Tränar hos Fredrik nu på torsdagar. Blir du med?

Hoppas du hittar hit igen och fortsätter läsa min blogg! Kram Sofia