26 juli 2009

Kvalitetstid...

Igår hade vi en skön dag! Efter att ha gått med hundar och ridit så tog vi bilen och åkte runt och kollade på hus med sjötomter. Tyvärr ligger alla så långt från Borlänge. Vi hittade en som låg helt underbart med egen brygga och badplats, men det är superliten tomt till. Var ska vi ställa husvagnen, transporten och bilarna? Annars var det kalasfint och nästan nybyggt. Har fastnat för ett till hus 3 mil från Borlänge med egen brygga och badplats. Det dumma är bara att det är långt till jobb, skola och stall. MEN förutom kanonläget vid vattnet så är huset så otroligt snyggt inrett redan, bara att flytta in. Smakfullt och helt i min stil, så nu är jag lite sjuk...haha! Drömma får man!

När vi var på väg hem hälsade vi på en kompis och sen for vi ner på stan och käkade middag på en italiensk restaurang som heter Malu. Mysig var det med regnet utanför fönstret. På hemvägen handlade vi. Köpte en stavmixer, igen, för nu har vi försökt med tre st blendermaskiner och dom håller inte. Provat både billigare och dyra men dom håller inte länge.

På kvällen åt vi bakelse i soffan och kollade på film. Imorgon måndag börjar allvaret, med jobb och diet. Det är bara 19 dagars jobb tills vi ska utomlands, och då vill jag ha gått ner lite igen, så man kan bo i bikini-lovely! Dags att åka till stallet. Bye Bye!

2 kommentarer:

imbra sa...

Det är livsfarligt att åka och kolla på hus, man blir så fruktansvärt sugen!!! är ni på G att köpa nytt? Kramen!

Nutti sa...

Vi håller ständigt utkik iaf. Dyker det rätta upp, slår vi väl till. Kramis