08 november 2008

mat och våld...

Jaha, hur såg min fredag ut då, jo jag började med ridning i ridhuset tillsammans med Anna och Doris. Joggade mest igenom TC och kände att han kändes bra.

Vidare hem igen för att göra mig iordning för jobb på DM. Köpte lite hämt-thaimat på vägen till jobbet, kyckling med cashewnötter, mums!

Hade en hel del att göra på jobbet och dagen gick fort. M, våran fostertjej, kom in och hälsade på en sväng, och när klockan slog sex åkte jag hem.

Bytte om och sen åkte jag, Hjärtat och M ner på stan för att gå ut och käka. Vi hade först tänkt att gå på Bakfickan för at käka ribs, men det var helt fullt, så vi gick på S1:an istället, och åt deras underbart goda plankstek.

Vid tio var det dags för mig och Hjärtat att jobba på Tenoren, och gymnasiedisco. Jösses vad vi hade och göra! Vi fick ringa en hel hög med föräldrar som fick komma och hämta sina alldeles för fulla döttrar och söner. Vi hade tre misshandel, flera bråk och en utländsk kille som ursinnit gav sig på mig och skulle spöa mig, och då hade jag bara vänligt frågat varför han var så arg på sin flickvän. Han fick bojor och polisskjuts.

Kom hem sent och gick och lade oss vid fyra, vilket resulterade i att det var hemskt skönt att sova idag. Ända till ett om jag ska vara exakt, haha!

Ikväll rider jag hoppkurs för Fredrik Wahlert och inatt jobbar jag på Bolanche. Strax kommer Hjärtat med Mc Donalds. Dom där frasiga potatisvåfflorna är väldans goda...

Ha en bra lördag nu! Kram på er

2 kommentarer:

- sa...

Waffle Fries is the shiiiiiiit! :) Lycka till på kursen. Kram

Anonym sa...

fan vad gott med kyckling..