28 september 2008

när ska man sova då...

Klockan nio i morse tyckte Tippan att hennes matte hade sovit klart, och stod nedanför sängen och smågläfste. Hmm...det tyckte inte matten kan jag säga, eftersom hon kom i säng närmare fyra efter vaktjobb. Men men, gick iaf upp då, så vovvisarna fick sin frulle och jag tog mig en stund i soffan med min lilla dator och surfade runt.

Runt lunch tog jag bilen till stallet och gav hästarna hö. Knappt så höhögarna låg kvar i hagarna pga av blåsten, men solen har iaf visat sig nästan hela dagen. Det är mysigt.

Väl hemma igen tog jag lite mått i husvagnen och begav mig ner på stan. Käkade lite Mc Donken lunch innan jag shoppade loss på Rusta. Hittade tre mattor, en till dressingroomet och varsin till pojkarna. Sen köpte kag massor av smått och gott som behövdes till husvagnen som tex kastrull, stekpanna, osthyvel, skärbrädor, kastrullunderlägg, smörknivar, sop och skyffel osv.

Fortsatte vidare till Jysk där jag inhandlade varma sköna täcken till husvagnen och kuddar, samt en bäddmadass till dubbelsängen.

Hela resten av eftermiddagen har jag tillbringat först i husvagnen för att få grejorna på plats och sen i mitt dressingroom, som så sakteligabörjar ta form.

Hämtade M på stationen och vi åkte och handlade på Maxi stormarknad. Vad det är trist att handla mat! Speciellt när man är trött.

Jag lagade in chili con carne med varma vitlöksbröd och turkisk yoghurt till. Kladdkaka med grädde till efterrätt. Har gått en vända med Tippis och nu känner jag mig fullständigt lobotomerad. Behöver verkligen sova nu. Kram på er

Inga kommentarer: