09 augusti 2008

lååång dag...

Den här dagen hara varit väääldigt lååång! Gick upp klockan sex och tog Tippan och E med mig och åkte till stallet, med frukost i packningen. Vi gav hästarna mat, mockade boxarna och packade alla grejor i bil och transport. Vi kom iväg prick åtta som beräknat för att hinna se första klassen och rida fram i tid. Det brukar nämligen gå svindland fort när första klassen är en clear round, MEN det här vill jag lova, drog ut på tiden som bara den! Dom hade nämligen blandat ponnyer och stora hästar på samma tävling, och tanken är ju god, men dessutom var dom rätt söliga, så istället för att komma hem vid 14.00 ca som jag beräknat, så var jag hemma 19.30!!!
Hur som helst så var TC inte alls på hugget i första klassen. Kämpade som bara den med att få honom explosiv med bjudning i galoppen, men lyckades inte få fram honom tillräckligt. Han bjöd inte en meter kändes det som, och det resulterade i två stopp och ett pet i enmetern.
Till andra klassen som var en 1.05, (några timmar senare) fick jag honom på hugget och alla språng kändes finfina. Tyvärr hoppade han upp sig på fluff titthindret nedan, vilket resulterade i att jag kom i lite obalans efter, så min väg till nästa hinder blev för snäv och han stoppade, men helt mitt fel, så jag är kalasnöjd med honom i andra klassen. Åker och startar en klass imorgon också och försöker bevara känslan från dagens senare klass till imorgon.

Här är hindret byggt för dom minsta söta ponnyerna. Ruskigt fult iaf, haha! Dessutom står det ponnyprakt på det.
Nu har jag och pojkarna ätit tacos och som efterrätt marängsviss. Så mumsigt! Nu är det dags att sova. Tomt här hemma utan min darling som är på hoj fest i Stockholm. Miss U hjärtat!
Håll tummarna imorgon också! Kram på er

1 kommentar:

Anonym sa...

Oh my god vilket hinder!!!!!!!!!
Jisses! Förstår att TC tyckte det var knasigt.

kram!