20 juli 2008

hem och vända...


Nu har vi äntligen jobbat klart på Dansbandsveckan i Malung, för i år iaf. Började förra söndagen, och har jobbat varje natt sen dess. På dagarna har vi, förutom att sova, även besökt lilla Malung, ätit tillsammans hela vaktgänget och jag har självklart shoppat lite. Hittade en så himla fin inredningsbutik, som hette Rackartyg. Helt i min smak. Hjärtat passade på att träna tre dagar på det lokala gymet. Solat har vi också gjort, så vi inte bränner oss i utlandet. Förvånansvärt lugnt har vi haft det, trots ca 6000 besökare varje kväll. Men det är klart, de flesta besökarna är ju inbitna dansare, och gör inget annat än att dansar och fikar. Hmm, kanske gör dom något mer om man ska gå efter skylten... Haha! Framåt helgen kommer fler unga besökare som däremot gärna festar, och det blir genast lite stökigare. Veckan avslutades med fyrverkeri till musik.
Vi ville så gärna hem efter nattens pass, så vi hakade på husvagnen vid fyra i morse och åkte hem. Halv sju imorse låg vi i vår sköna, nybäddade säng hemma. Sov nästan ända till två, men det var välbehövligt. Har tvättat några tvättar och städat ur husvagenen. A körde tillbaka husvagnen och jag tog sällskap med Lena till stallet. Där mötte vi upp Anna och red ut på tre pigga hästar i skogen.
Nu är det dags för mat snart, sen ska jag packa igen, för på tisdag morgon flyger hela familjen till ön Djerba i Medelhavet. Vad sägs om 35 grader varmt, salta bad och garanterat sooooooool!!! Kram på er

2 kommentarer:

Jonas sa...

Har du ingen statistik på hur många kondomer o skor som såldes? :-) Ha en skön semester.

Anonym sa...

Ååå ska ni redan åka? Härligt!!!
Fniss, vilken skojsig skylt!
KRAMIS!