23 januari 2008

hemläxa & bebis...

På förmiddagen tog jag och gjorde ett ryck med rentvätten. Sortera, vika, hänga och bubba upp och ner för trapporna. Ganska tråkigt faktiskt, men det är skönt när det är klart, förutom att det fortsätter forever, förstås...haha! En stund efter att jag och darling ätit lunch, tog jag bilen till stallet. På vägen dit åkte jag förbi Dalviks kvarn, för inköp av fodermorötter till hästarna. Dom var inte helt fina, så jag prutade lite, hehe! Fixade klart i stallet med både mockning och mat innan jag red. Bad ju min tränare att få en övning i hemläxa, på senaste hoppträningen, så idag red jag den övningen med TC. Han var kanonduktig, och det var riktigt roligt.

Efter en skön dusch gjorde jag mig iordning och mötte upp kollegorna hos Malin. Vi hade gått ihop på jobbet och köpt presenter till Malin och den nyfödda, men även till storebror. Vi fikade och pratade och turades om att hålla det söta lilla knytet. Jag blir lika förvånad varje gång jag ser en nyfödd, (nästan) att dom är så himla små. Hon var iaf hur söt som helst.

Nu senare på kvällen tog jag och Tippan en lång prommenad. Vi gick förbi Dogis, hunddagis, och hälsade på Lena och alla söta dvärgpinschrar. Efter en stund där tog vi sällskap ut på en rastrunda, innan jag och Tippis fortsatte hem igen. Nu är det sovadags. Kram

Inga kommentarer: