07 november 2007

förkyld, igen...

Måndagen var en riktig segdag. Hade svårt att överhuvudtaget vakna på morgonen. Åkte till stallet och fixade iordning både till TC och Bally, för Lena skulle bort på kvällen. Åkte hem igen och duschade, åt lite lunch hemma och fortsatte sedan till jobbet. Det var dags för månadens massage på jobbet och efter det blir man ju ännu tröttare. När jag slutat jobbet och ätit kvällsmat, åkte jag och E till stallet. Jag red TC i ridhuset en stund och han kändes fin.

På natten till tisdagen sov jag nästan ingenting, bara låg och vände och vred på mig, och slumrade korta stunder, och det stod inte på förrän klockan var sex, och det var dags för morgonfodring i stallet. Släpade mig dit med halsont, lite hosta och om möjligt ännu tröttare än föregående dag. Ont i magen också, (det är den tiden på månaden) ibland är man trött på att vara tjej... Fixade både till TC och Gamay, för Anne som äger honom var bortrest. Väl hemma tippade jag kull mig på soffan med Tippan och sov till elva. Dags för jobb igen, men inte alls pigg och i form.

Idag onsdag vaknade jag och förstod att förkylningen hade vunnit över mig, och jag bestämde mig för att vara hemma från jobbet. Förkyld, nu igen, gud va trist! Hoppas den går över fort, helst redan till helgen, för då ska jag och darlingen åka till mamsen i Stockholm och ha en skön helg. Håller tummarna för det, för nu har vi tagit ledigt i helgen från vaktjobb, skaffat två hundvakter till dom stora hundarna, och hästvakt till TC. Det är ju inte att bara åka hemifrån precis...

Nu har jag tagit hand om TC och longerat honom en stund, det var det enda jag orkade göra med honom. Tippan fick vara med och rasta sig lite runt stallet och springa i stallet och ridhuset, medan jag blev klar med TC. Nu ska jag ta en varm dusch och krypa ner i soffan och glo på TV resten av kvällen. Darling är på mc-klubben, så jag kan se alla tjejiga program ostört, fast jag vill förstås ha hem honom snart, så han kan ta hand om sin sjuka fru, haha! Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Usch, jobbigt att vara sjuk :( Hoppas det går över fort nu iaf, du får ladda i soffan med glass, juice och nyponsoppa! :)
Kramis!

Anonym sa...

Hoppas du mår bättre nu stumpan och att ni kommer iväg.. Det går magsjuka nu oxå hat jag hört, isch.. Kram Erika