15 augusti 2007

mycket på jobbet...

Efter frukosten i morse gick jag och Tippan på långpromenad, runt kovändan. Den tar ca en timme och Tippis kan vara lös nästan hela tiden. Det är trevligt för man passerar genom två stora kohagar där dom betar så förnöjt eller ligger i solen och beskådar dom som passerar. En gång blev vi jagade, av ungdjur, tror jag. Det blev lite spännande ett tag och vår annars så tuffa rottis la öronen bakåt och benen på ryggen och drog så fort han kunde tillbaka ut ur hagen. Han stannade precis utanför stängslet, där han visste att han var i säkerhet. Husse fick hämta tillbaka honom och tala om för honom, att om han bara skällde sitt hotfulla skall så flyttade snällt kreaturen på sig. När han upptäckte att han hade makten igen, gick han kaxigt genom hagen och sträckte på sig. Typiskt rottisar, haha!

När vi var klara med våran morgonpromenad var det dags för dusch och ombyte för jobbet. Hämtade en lunchlåda på en ny thaibutik i stan. Dom har både butik och matavhämtning. Mycket fräscht och god mat, och den kostar bara en 50-lapp. Käkade med Lotta på jobbet innan vi körde igång. Vi har hur mycket som helst att göra på jobbet nu. Det väller in varor pall efter pall med påfyllning, men även till kampanjbladet som går ut i helgen. Dessutom håller vi fortfarande på och gör om lite på avdelningarna. Ska faktiskt bli riktigt skönt att vara ledig i helgen. Men jag trivs jättebra på jobbet och det är kul också när det är mycket, bara man känner att man ror i land det snyggt och hinner hjälpa våra kunder på bästa sätt. Dom ska ju inte känna sig åtsidosatta för att vi har mycket varor att ta hand om. Plötsligt var klockan sex och det var dags att stänga butiken för idag.

Åkte bara hem och bytte om och åkte till stallet för att rida ut med Anna. Vi hade ju bestämt att rida en längre vända uppe i skogen på sandvägarna, men regnet och stormen fick oss att stanna runt stallet, och vi galloperade runt travslingan istället. När vi var klara och ledde in hästarna i stallet började åskan mullra, så det var ju tur att vi inte gav oss iväg nåt längre. A jobbar som vakt på stan några kvällar med start ikväll så jag åkte hem till hundarna och gjorde lite mat och myste ner mig i soffan. Har kollat på en massa tjejiga TV program och pussat på Tippan. Nu ska jag snart gå och sova, så jag orkar med allt jobb som är kvar på jobbet, och hoppträningen imorgon kväll. kram

Inga kommentarer: