29 mars 2007

Miniskor...

Igår kväll efter jobbet tog jag och Lotta en sväng på Kupolen. Lotta skulle köpa skor till sin dotter Wilma. Det blev söta Pippiskor med blommor som blinkar ibland när man går. Gissa om mamma Lotta blir poppis då. Finns ju hur mycket söta barnskor som helst. Skulle väl kunna ha ett par Nike eller Adidas miniskor som prydnad. Jösses vad sött!

Sen tog vi en fika på ett café och snackade lite skit som vanligt. Träffade på gamla bekanta och glodde på folk. Följde sedan med på Willys för Lotta skulle handla en massa mat. Cyklade så småningom hem till darlingen och doggsen och åt lite kvällsfika. Dagar och veckor rinner iväg i en faslig fart, knappt så man hinner med faktiskt. Och ju äldre man blir......ju fortare går det. Låter som en gammal kärring, men det är ju sant.

På morgonen idag har jag haft morgonfodring i stallet, och varit till ridklubben och ridit Tc på utebanan. Ikväll ska vi på Broken Dreams igen och käka. Ska bli mumsigt värre! Men nu e det hög tid att kasta sig i duschen och cykla till jobbet. Ska bara luncha med Lotta potta först. Det är viktigt. *ler* Kram på er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Meeeen vad ni är ute å äter å fikar ;)
Mysigt!
Kramiz bananiz!

- sa...

Hej systris! Ååh, Broken Dreams, yummy! Kramar!