18 februari 2007

Halv dag...

Oftast tycker jag att söndagar känns som halva dagar. Dom är liksom kortare än andra dagar. Inte för att man sover länge utan mer för att man är lite stressad för vardagen som börjar efter. Det var som jag och min goa vän Lena pratade om förut att vi båda delar in våra veckor i fack och olika färger, i huvudet alltså! Och då är söndagen kortare och mindre än dom andra rutorna som symboliserar veckodagarna. Ja jag är lite konstig, men det står jag för. *ler* Eller är det kanke så att vi är många med tokiga tankar men som inte talar om det. Dom på jobbet brukar skratta åt mig när jag delar med mig av mina funderingar.

Vaknade nio imorse och tog ut hundarna och gav dom mat. Åt frukost framför TV.n och åkte till stallet till lunch och gav hästarna hö i hagen, och mockade till TC och fixade iordning hans mat. Sen blev det driven på Donken för lite söndagsmat. Man A han sover fortfarande efter gårdagens bravader... Så kan det gå!

Kikar lite på Lets Dance samtidigt som jag sitter här vid datorn. Det är oxå något jag gärna skulle vilja kunna att dansa. Ser så härligt ut att kunna glida över golvet så där balancerat och självsäkert. För att inte tala om, att kunna sjunga! Jag har ju att brås på i alla fall, när min moster är duktig sångartist, och jag tog mycket sånglektioner för många år sedan, men jag vågar inte. Skulle nog dö innan jag hann upp på scenen. Var lucia en gång och på repetitionerna hade jag ett vackert solo, och i kyrkan är det dessutom så ljuvlig akustik, men när det sen gällde fick jag panik och vi fick hoppa över solot. Jag förblir nog en medelmotta, eller så får jag göra något radikalt... Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej stumpan, å så kul att kunna läsa om dina upptåg och tankar, blir så glad av att läsa om dig, Tippi och Tc såklart =)

Jag hoppas ni hade en mysig kväll igår. Vi hade skoj, trevligt folk, tjusiga kläder, hyffsad mat *whoops* och roliga tävlingar. Nike & Andreas klarade sig ända till semifinalen där han fick se sig besegrad =( Han slog dock den hunden som vunnit två år i rad så vi får väll ändå vara nöjd... Meeen jag vill ju alltid VINNA, VINNA, VINNA...

Anyway, Miss You like crazy... Vill också se nya ridhuset, vi kan väll åka upp tillsammans någon dag, typ i augusti eller nått... Observera att jag INTE klagar, bara ventilerar... Det ÄR jätte kul att Dogis är igång och det ÄR jätte kul att jobba, känner mig bara lite sliten men jag vet att det kommer att bli bra!

Nu ska vi ut med vovvsen, mina älskade vovvs, en sväng sen blir det nog natti natti, blev sent igår och vill vara pigg och alert i morgon, redo för en alldeles ny vecka.

Stor bamse, mega kram till dig från mig! L