20 april 2016

Bilbestyr och aprilväder...

Igår jobbade jag 8-23 sen sovande jour och slutade 9 imorse. Åkte direkt hem och hämtade hundarna och sommardäck till bilen och drog vidare till en verkstad. Vet att jag är sen men har inte hunnit tidigare och har bara fyra fälgar på åtta däck, så dom måste krängas av och på, så kunde inte byta själv.

Hem igen och bytte till husbilen och iväg till en annan verkstad. Hann möta upp Hjärtat för lunch på stan innan det var dags för verkstaden. Vi har nämligen beställt en till nyckel och larmdosa till husbilen och den måste in och kodas om, så vi kan ha varsin nyckel och alltid kunna larma den. Hundarna fick såklart följa med in. Det var en farbror med en annan husbil där och han blev förtjust i Ture och Sigge och berättade att han haft en dvärgpudel. Verkstadskillen gosade med dem också!

Väl hemma igen så myste vi på bryggan och busade i trädgården, för solen visade sig äntligen och värmde gott. För vet ni, när jag åkte och bytte däck regnade det ordentligt och sen snöade det och efter det kom solen. Ett riktigt aprilväder!

Sigge spanade in blommorna i trädgården.

...och där börjar blogger krångla med bilderna...forts följer...

Inga kommentarer: