04 december 2015

Mysig torsdag...

Jag har varit och hjälp mormor med handling och annat smått och gott medans Hjärtat var på jobbet. Mormor är mycket piggare men har fortfarande ont i ryggen då hennes diskar i ryggen är inflammerade. Imorgon kommer mamma och Roger och hjälper dem över helgen.

Jag och Ture gick promenad i skogen så han fick springa lös. Jag tog lite granris och en liten gran att ha utanför ytterdörren. Tänkte sätta minibelysning i den, men måste köpa en för utomhusbruk.

På kvällen skulle vi som vanligt åka till gymmet och träna, men idag hade vi ingen ork och ville hellre se på tv. Sagt och gjort så kikade vi på Halv åtta hos mig och Jul med Ernst.

Hjärtat fixade glögg och peppisar lagom till Jul med Ernst. Hög mysfaktor! Gillar Ernst! Vi såg även nya Snövit som var riktigt bra! Imorgon blir det träning igen och inget fusk!

På måndag åker vi äntligen till Sundsvall och på tisdag får vi hämta denna goding! Vi längtar efter dig Sigge! ❤

2 kommentarer:

Lena sa...

Förstår att ni längtar <3 tänk så många skratt det kommer bli där hemma! & lycka för brossan som får en lek kompis igen <3

Ernst ja... vilken man!! ÄLSKAR dessa Ernst program, tröttnar aldrig!! ha ha :)

Varm kram i kura inne vädret <3 /Lena

Ida sa...

Härligt att äntligen få hämta hem honom! Så glad Ture ska bli! :) Clas Ohlson har bra belysningar, köpte till farsturäcket där :)