17 maj 2015

Nora och fiske...

Vi har precis kommit hem från ett skönt dygn i Nora. Vi besökte först det lilla samhället och åt Noraglass vid vattnet på en brygga. Ture och Macro fick föla med in på den lokala hundbutiken och fick varsin leksak.

En söt och lite pittoresk stad som nog är härlig på sommaren. Gillar verkligen småstäder med låga äldre byggnader i olika färger, kullerstensgator och gärna en hamn eller vatten som en fin inramning. Vi har besökt många men ännu fler återstår.

Vi åkte en bit utanför Nora till en fiskesjö som heter Dammsjön. Där kunde hundarna springa lösa med mig och vi utforskade omgivningen. Husse fiskade och fick napp.

Härlig njutning att sitta vid sjön medans hundarna kikar runt. På andra sidan sjön står vår husbil och tittar ni riktigt noga ser ni även Hjärtat i vadarbyxor som står och fiskar i vattnet. Nu är vi hemma igen och jag har rensat lite ogräs i en rabatt och kommit på en ny lösning på vår lilla utbyggnad. Det är bra med ledig tid och rekreation. Nu blir det pizzasöndag och film. Kram

Inga kommentarer: