14 maj 2015

Grythyttan...

Här ser ni Grythyttans gästgiveri. Husse och Macro syns också i bild på den kullerstensbelagda gatan genom byn. Vi jobbade på krogen i natt och efter att vi sovit ut och packat husbilen åkte vi ner mot Grythyttan. Vi brukar alltid följa gps:en i mobilen för den brukar vara up to date. Denna gången skulle vi ha följt vårt förnuft istället. Jösses vilka konstiga vägar vi fick åka. Små skogsvägar som inte var större än en liten lerig traktorväg vissa bitar. Jag bröt nästan ihop när hela husbilen skallrade och dundrade. Hur fan kan gps:en visa dessa nästa ofarbara vägar??? Mycket märkligt!

Fast vi tvivlade några gånger under resan så kom vi till slut fram på rätt ställe. Nu har vi gått promenad med hundarna och spanat in omgivningarna. Stugan på Hjul får stå med sjöutsikt inatt så hon känner sig hemma och vi myser med mat och annat gott. Imorgon blir det Loka Brunn och spa! Kram på er

1 kommentar:

Lena sa...

Vackert i Grythyttan, där var vi förra hösten :) gps:en är inte alls att lita på he he, det har vi lärt oss, ibland visar den en till rena "ko stigar" ha ha ;)

Ha en underbar tur!! <3