13 april 2015

Söndagsmys och storm...

Oj vilken slapp dag det varit idag. Solen sken så vackert på sjön så vattnet glittrade, men jösses vilket blåsväder vi haft. Vi försökte vara ute men det var inte alls skönt fastän termometern visade 18 plusgrader. Vi tänkte gå långpromenad med hundarna men vände efter ett tag för det blåste så kallt. Hjärtat har fixat med papper och jag har varit och handlat, men förutom det har vi inte gjort många knop. Nu på kvällen har vi grillat kött som vi marinerade innan och till det både sallad, majskolv och potatisgratäng. Riktigt jäkla gott var det!

Kockvinet på plats när Hjärtat sköter grillningen. Ja han lagade allt utom salladen så jag behövde mest sörpla på mitt rosé! Det är till att ha det bra! Nu letar jag inspiration till vår trädgård och uteplats. Vi har ju även beställt en brygga som snart ska vara klar och levereras hit. Längtar! Det har varit min dröm hela livet att ha egen sjötomt med en egen brygga. Nu är det verklighet och jag är så tacksam. Kram på er sötisar!

1 kommentar:

Ida sa...

Mys med grillning! Jag planerar också trädgård! Ska vi ta oss till en blomsterhandel tillsammans nån dag? Vi måste ju ha mer systerkvalitetstid!