01 november 2013

Hemmets lugna vrå...

Nä men nu så, får det va nog med utbildning. För att vara korrekt så slutade den redan i tisdags, men jag har liksom glömt att blogga. Det har ändå inte hänt nåt galet knasigt speciellt. Vi har mest myst inne med tända ljus, god mat och gott vin medans regnet har smattrat på taket.

Efter utbildningen i tisdags fick jag 10 vackra rosa rosor av Hjärtat, och vi åt rökta räkor och limeaioli här hemma. Påminde om vår husbilssemester i Smögen i somras när vi handlade detsamma på smögenbryggan och åt på klipporna. Måndagskvällen käkade vi ute på Broken Dreams. Bara massa mys! ;)

Sen har jag besökt nyöppnade IKEA både i onsdags, tillsammans med Karin, och idag med Lotta. Så otroligt trevligt att kunna svänga dit på 5min istället för att ägna en hel dag för att ta sig till IKEA i Valbo eller Västerås. Bredvid ligger massor av nyöppnade butiker, bla ett nytt Systembolag som var väldans fräscht. Lite vinshopping fick det bli och perfekt att kunna parkera gratis direkt utanför dörren.

Ikväll har vi fredagsmys i Svedlunds Krypin det och det hör inte till vanligheterna eftersom det nästan alltid jobbas här då. Trevlig helg sötisar! ♡ ♥ ♡
Published with Blogger-droid v2.0.10

Inga kommentarer: