12 september 2011

Lite shopping...


Här är lite av det vi handlade på IKEA. Eller ja det här är dom stora grejerna, sen vet ju ni som jag att det alltid blir en massa småprylar som slinker ner i vagnen på väg mot kassan. Skrivbordet och stolarna handlade vi två av. Ett till mig och ett till Hjärtat. Köpte tjocka sköna vita dynor till stolarna också, så man inte får träsmak när man sitter och jobbar. Vi tittade på och provsatt många kontorsstolar, men dom är ju så fula, iaf när man har kontoret i en del av sovrummet, som vi!

Skrivbordslampan blev jag kär i vid första ögonkastet. Kollade på andra eftersom vi ville ha två st och den kostade lite mer, men nej hellre den och bara en, så vi delar. Hyllan är för pärmar och dokumentförvaring. Egentligen hade vi nån vision om att vägghänga den ovanför skrivborden, men vi konstaterade att vi har för lågt i tak nere eftersom källarfönstren är ovanför, så den får agera sideboard istället.

Den där långa makapären längst ner till höger är ett sånt där bord man drar över sängen, så man kan sitta med datorn och glo på film i sängen. Eller varför inte äta frukost och kanske ostkrokar! Det gjorde vi igår och lyssnade på brasan i kaminen och kollade på play-TV. Mycket hög mysfaktor! =)
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Hanna sa...

Vad roligt, den lampan valde jag också. :)

Ida sa...

Massa vitt o fint! :D Håller med om stolarna, har också en vanlig i trä :)
Kramis!