20 mars 2011

solig söndag...

Utsikten från vår bungalow i Marsa Alam okt 2010.

Idag är det soligt, plusgrader och det droppar från taken. Nog för att det är mycket snö som ska bort, men det känns som det går åt rätt håll och våren kan vara på gång på riktigt! Åh vet ni, nästa helg på söndagen börjar sommartid. Hör ni vad fint det låter, sommartid. Helt fucking lovely!

Det är typ 40 dagar tills jag och Hjärtat sitter på Arlanda och skålar in semestern och en nio dagar i varma härliga solen. Finns inget bättre än att ta bilen till Arlanda, parkera på långtidsparkeringen, sätta sig i taxin och åka till hotellet på flygplatsen, och veta att, när man vaknar så är det bara att ta rulltrappan till terminalen, checka in, handla på tax-free och sen flyga iväg. Landa och kliva ut från planet och värmen slår emot en. Sen kan man bara njuta! Sola, slappa, snorkla och äta när man är hungrig. Kan det bli så mycket bättre?!

Vi har jobbat hela helgen, natt som dag och idag söndag är vi bara lediga. Gå med doggsen, handla och pyssla här hemma. Kanske nån film till kvällen. Vi hörs senare sötsiar!

1 kommentar:

MassageLotta sa...

Men så härligt för er...kanske vi ses denna gång då, då jag jobbar på Arlanda...ha en trevlig dag, kram