16 februari 2011

Lucky me...

Lena <3

Det är få förunnat att ha en bästa vän, men det har jag! Jag blir alltid på bra humör när jag får prata med henne en stund. Vi har samma humor och skrattar högt åt sånt som bara vi förstår är asroligt. Vi kan prata om allt, och då menar jag verkligen allt. När någon av oss känner oss nere och lite ledsna ringer vi varnadra, och det dröjer inte länge förrän vi båda glömt vad som var jobbigt och istället skrattar åt ett sjukt skämt istället. Därmed inte sagt att vi inte tar varandras problem på allvar förstås.

Med henne kan jag umgås i alla situationer. Vissa umgås man bara med när man gör en viss sak, men vi delar samma intressen och fungerar bra ihop i alla situationer. Vi kan rida ihop och vara i stallet, fasligt länge, och fixa med våra hästgrejer och ändra om i stallskåpet i timmar. Vi kan gå långa promenader med våra älskade hundar och prata oavbrutet, alltid, i flera timmar. Vi kan gå ut och äta med andra och hålla låda, vare sig de andra vill det eller inte, hehe! Vi kan åka på olika roliga upptåg, roadtrips och impulsiva påhitt, men vi har alltid kul. Vi kan ta en shoppingdag eller gå på bio, köpa smink och rosa saker. Ja det spelar ingen som helst roll vad vi hittar på, vi har roligt hur vi än gör, tom på akuten mitt i natten, när det borde vara lite hemskt, så vrider vi oss av skratt.

Numera bor min fina vän lite för långt bort för att vi ska kunna spontanumgås, men våran realation och vänskap kommer att överleva ändå, och vi får ha kvalitetstid när vi ses. Hoppas det blir snart! Saknar dig.

Jag har många kompisar, men en vän som detta får man hålla hårt i och vara rädd om, för dom växer inte på träd, och det är mig hon ringer, när hon ringer sin bästis! Lucky me!

Love U

1 kommentar:

Lena sa...

En liten tår rinner nerför kinden över så fina ord.

Det är, lucky me, som har en sådan fin vän som dig Sofia. Du är min bästa vän och jag är så glad och tacksam över att vi träffat varandra, inte alla har sådan tur.

Älskar dig, i ur och skur, vått och torrt <3