17 november 2010

Jul hemma?

Tippan busig i soffan.

Precis innan jag slutade idag så kom min kompis Vincent in på jobbet. Vi bestämde att umgås lite efter jag slutat och  åkte till Kupolen. Vi käkade på Tacobar och kollade runt på lite butiker. Det är verkligen jul i butikerna. Julpynt överallt, och jag började så smått fundera över hur vi ska fira jul i år.

Förra året var vi här hemma och min mamma och hennes Roger kom hit och firade med oss. Det är ju så många man vill fira med, men eftersom min föräldrar är skilda så har jag pappa på ena hållet och mamma på andra hållet. Vi systrar har olika mammor, men samma pappa så vi samlas naturligt hos pappa. Sen har jag ju mormor och morfar, kusiner och mostrar att hinna med. Inte nog med det vi ska ju fira med Hjärtats föräldar också. Ja ni förstår säkert att hur man än vänder och vrider på det så hinner man inte med.

Sen är det ledigheten kring jul som är i princip obefintlig. På DjurMagazinet är det full rulle till dagen innan julafton. Sen kör vi igång igen på annandagen. Vaktjobb har vi redan på juldagen, som är den stora hemvändardagen och alla ska ut och träffa gamla bekanta.

Nä jag tycker det var bättre förr, haha! När man var liten och aldrig behövde fundera över alla bestyr, utan bara kunde njuta av den härliga julatmosfären, julgodis, all god julmat och alla julklapparna man fick.

Hur tycker ni att julen är? Kram

2 kommentarer:

Hanna sa...

Julafton hemma hos pappa utan klappar, men med god mat satsar vi på (som förra året). De andra tränger vi in någon gång innan nyår förhoppningsvis. :)

Jag skulle egentligen ha jobbat på julafton precis som förra året. Men i år slipper jag det. :P Ida jobbade förra och jag tror hon jobbar i år också. :/

imbra sa...

åååh, det där känner jag igen. Hur man vill hinna med alla men inte kan dela på sig. det absolut jobbigaste med julen tycker jag. Men det blir nog bra i sluändan ändå! Ses nästa vecka! Äntligen!!!