19 september 2010

Spontant och väldans roligt...

Igår var jag, Hjärtat och E ut och åt med några vänner och deras pojk. Vi var på Stationsgatan 1 och avnjöt både varmrätt, vin och efterrätt. När vi några timmar senare skulle bege oss hemåt, så träffade vi bekanta som också hade dinerat klart. Vi blev spontant hembjudna till deras hem för att fortsätta kvällen där. Sagt och gjort, en timme senare var vi hemma hos dem.

Men vilka trevliga och gästvänliga männinskor! Härligt att knyta nya bakantskaper! Vi pratade och skojade och hade hur trevligt som helst och när våran skjuts skulle komma, var det för tidigt tyckte vi, och avbeställde den för att stanna en stund till. Dom hade ett otroligt påkostat och häftigt hus med älvtomt, pool jacuzzi, stor båt, ett badrum to die for, ett allrum med riktigt högt i tak med stora fönster och öppningsbar glasvägg mot poolområdet och älven. Ja tack! Me csza zu casa stod det när vi kom in och det var så vi kände det. Tack för er gästfrihet och tack för en trevlig kväll att minnas.

Nu är det söndag och idag ska man rösta, men först ska jag rida, simma, relaxa och promenixa. Vi hörs senare gott folk! Kram

Bilden är inte från det huset, men påminde en aning om det.

1 kommentar:

- sa...

Låter härligt! Roligt att komma ut och lufta sig lite när man jobbar mycket i vanliga fall. :)