26 maj 2010

Har inte tid...

Alltså när det är fint väder och dagarna blir så här långa och ljusa, så har jag inte tid att sitta inne och blogga så mycket. Bloggar ju mest kortisar från mobilen =) Man måste ju passa på att vara ute och njuta av att sommaren!

Idag har jag haft en mysig ledig dag som började med sovmorgon. Fixade lite med tvätt och disk innan jag tog bilen till stan och Nova Kliniken. Färgade ögonbryn och fransar och vaxade. Vidare till frissan för klippning och inköp av lite hårprodukter.

Gjorde en vända på Kupolen och fyndade några plagg. Det blev ett par jeansleggings, ett par beigea vida byxor, en blommig topp, en bolerokofta och två par örhängen.

Har gått en underbart skön promenad med Tippan. Finns nästan inget skönare än att strosa runt i skogen när det är behagligt varmt, solen skiner och allt är grönt!

Nu på kvällen har jag och TC varit på hoppträning för Fredrik Wahlert. Johanna var med som sällis och kortknäppare. Vi red på Fredriks gräsbana och det gick faktiskt riktigt bra, trots att det är lite ovant att rida på gräs och så stora ytor. Men riktigt skoj!

Skulle tävla på fredag, MEN tävlingen är tyvärr inställd =( Jag som var så taggad.

Nu ska jag läsa bloggar. Ha det mys alla sötisar!

1 kommentar:

ErikaSH sa...

Desamma för mej, skriver mest mobil-inlägg nuförtiden.. Har t.o.m lagt ner Farmville (nästan), de du!!! Kramiz