20 maj 2010

Ogräs...


Maskrosor, ett kärt återseende! Tänk att man kan bli så glad av lite ogräs, för det betyder att sommaren verkligen är i antågande, och det gillar jag! På dom senaste tre, fyra dagarna har det blivit så grönt och växt så det har knakat.

Det har varit kvavt och klibbigt ett par dagar och idag brakade ett åskväder lös med ordentligt med regn. Det regnade så enormt mycket så flera vägar stod helt under vatten och liknade små floder som ringlade sig mellan husen, och alla bilar körde jättesakta. Tyckte lite synd om alla fotgängare och cyklister som genomdränkta försökte söka skydd. Nej nu far jag med lite osanning... jag skrattade mest åt dem, för det såg så kul ut när dom blev blöta på två sekunder, och när vädrets makter tar över blir man lite tagen av att man inte har något att säga till om, så det var lite spännande, haha!

Det var iaf väldigt mysigt att sitta i den heta bubbelpoolen på relaxen, när det regnade. Den är belägen utomhus och kontrasten var behaglig. Jag och Hjärtat simmade först en halvtimme innan vi myste i relaxen med bubbel och en stunds bastu.

Imorgon är det ridning jobb och jobb som gäller. Godnatt alla sötisar!

2 kommentarer:

- sa...

Ja men tävla är ju nästan det bästa med hästar faktiskt. :) Undra om dressyrtakterna sitter i bara? Hihi

Ida sa...

Åskade här hemma halva dagen/natten i torsdags! Igår regnade det bara lite, och nu strålar solen, så hoppas på en fin lördag :)
Massor med blommor har slagit ut i trädgården de senaste dagarna, hur fint som helst!
Hoppas du har en fin helg, kramar!