24 mars 2010

Väskan packad. . .


Efter en tidig morgon i stallet med fodring och utsläpp så packar jag väskan och åker och simmar. Simmade igår oxå med sällskap av Vincent. Hörs sen då sötisar! Kram

3 kommentarer:

m i l l a h . s e sa...

Vad hurtig du är! Kram!

Johanna sa...

Hej! Jag och min sambo funderar på att åka till London, har därför några frågor till dig!
Hur mycket gick eran weekend på allt som allt med resa, hotell och hela baletten? Vilket hotell bodde ni på? Finns det något som vi absolut inte får missa under våra
vistelse? Tacksam för svar! :)

Nutti sa...

Hej Johanna!

Försökte gå in på, vad jag trodde var din blogg, men lyckades inte, så jag skriver svar här. Flygbiljetter och hotell gick på ca 6000kr för två personer. Vi var i London från torsdag morgon till söndag kväll, så vi hade fyra härliga dagar i London. Vi åkte tunnelbana överallt, vilket var väldigt lätt och smidigt.

Vad ni ska göra är ju beroende på vad som intresserar er, men vi gorde följande:

Åkte London Eye, besökte Sea Life akvariet, shoppade massor på Oxford street, besökte Harrods, Madame Tussaud och gick på en suverän musikal som heter We will rock you.

Priserna är väl som i Sverige med luncher, middagar och kläder. Vi köpte dagskort för tunnelbana och bussar, med vilka man kunde åka hur mycket man ville.

Vi bodde på Travistock Hotel vid Russel Square. Helt ok hotell, men frukosten man betalar för är typ the/kaffe med rostat bröd och marmelad.

Åk dit, ni kommer gilla London! Mvh Sofia