08 december 2009

Skön start...


Igår började en ny vecka och måndagar brukar ta lite på krafterna, men det blev en mysig måndag! Hjärtat kikade in på jobbet och undrade om vi skulle måndagslyxa lite och gå ut och äta? Ni känner ju mig, inte tackar jag nej till mys och god mat!

Hem och bytte om och iväg till S1:an som nästan var fullsatt, och avnjöt en otroligt god middag på tu man hand med min fina man. Måndagslyx!

Åkte sen hem till Lena och hjälpte henne med att sätta upp hyllor i hennes garderob. Shit vad vi höll på och gjorde än på det ena sättet, än på det andra, men till slut blev det riktigt bra faktiskt! Klockan var då 23.00 och efter en liten kvällsrunda med vovsingarna var dags att åka hem och sova.

Idag har jag stallat mig på förmiddagen med Tippis i släptåg och sen jobbat. Jösses, nu är det så himla mycket på jobbet igen-jobbigt värre! Den stora julkampanjen ska upp och det är massor med varor.

Har nyss varit och nattat hästarna medans Husse tog doggsen med sig på prommis. Nu undrar jag om ni har köpt några julklappar än? Ni är säkert klara?! Jag har fullt upp med alla födelsedagar än så länge. Kramen

2 kommentarer:

- sa...

Skönt att du slipper köpa till oss på pappas sida va? Det är iaf jag mycket nöjd över. :) Det tar sån tid, pengar och en jädra massa stress över dessa klappar.

Men i år ska det bli LUGNT. Låter ju fantastiskt. :)

- sa...

Ja, det blev lite extra tokigt då jag i början av veckan inte hade de där passen. :( Men det ska nog ordna sig hoppas jag, kanske kan byta till kvällen.

Annars vore det kul om du åkte runt runt i driven tycker jag nog. :)

Japp, det är genomklubbat nu. Inga julklappar oss systrar och pappa i mellan. Så spring inte iväg och köp något nu! :) Presentkort är nog inte så dumt. Jag kan åka in och fixa det på torsdag tror jag. Hur mycket var ska vi lägga tycker du? Kramis