04 augusti 2009

Sååå skoj!



Ska börja träna för "min" hopptränare Fredrik igen. Ska bli så skoj! Han har nämligen flyttat från Gnesta upp till Dalarna så det betyder fler träningar, oftare för min del. Han har ju kommit med en månads mellanrum förut och ofta med längre uppehåll, men nu kan det bli mer kontunitet i träningarna och jag kan få hemläxor. Perfekt tycker jag som behöver små delmål med min träning för att utvecklas. Som det verkar börjar vi på torsdag kväll.





Fredrik Wahlert har bl a drivit Gnesta Ridskola AB tillsammans med dressyrtränaren Carina Westerlund. Själv är Fredrik hopptränare och har träning för privatryttare, framförallt i Mälardalen och Stockholm men även på andra orter i Sverige. Platser Fredrik regelbundet håller träningar är Skästa i Västerås, K1 i Stockholm, Torshälla, Dunker, Hedemora och Skellefteå. Fredrik tar även mot hästar för in- och tillridning.








Utbildning och erfarenhet

Fredrik Wahlert är auktoriserad C-tränare inom hoppning, diplomerad beridare och har gått ridskoleinstruktörsutbildningen på Strömsholm. Han har bl a arbetat på Hovstallet som kusk, varit lärare på Jälla naturbruksgymnasium och arbetat 2,5 år på ridanläggningar i Tyskland. Vidare har han varit anställd som lärare på Ridskolan Strömsholm. Fredrik har tävlat svår klass och deltar regelbundet i unghästchampionat. Han har även deltagit i Scandinavien Open i Falsterbo.



Träningsfilosofi

Viktigt är att ha kontinuitet i sin träning, känna trygghet och ha förtroende för sin tränare samt att arbeta långsiktigt. Grundutbildningen inom ridningen är mycket viktig och att hoppryttaren även arbetar på marken.






Inga kommentarer: