15 maj 2009

premiärturen...


Äntligen har jag åkt motorcykel i år! Hjärtat har redan åkt massor men jag har alltid varit på annat håll och gjort andra grejer. Vi åkte först hem till svärisarna och käkade pizza och fikade för svärfar hade fyllt 65 år. Sen åkte vi en vända till klubben och snackade lite skit, fortsatte förbi en kompis som har uthusen fulla med gamla fina motorcyklar, från typ 1939 osv, som vi kollade på innan vi fortsatte hem.

Vi hann gå runt kovändan med hundarna innan det började skymma. Så skönt att det är ljust så länge nu på kvällarna. Fint väder har det varit i dag också, men ingen värme. Jag tycker det kan slå om nu och värmeböljan kan inta Sverige.

Red igenom TC på förmiddagen och han kändes laddad inför morgondagens hopptävling. Det som känns mindre kul är att jag måste åka själv på tävlingen. Har väl inte direkt hört runt om någon kan följa, men Lena skulle bort och alla har ju sitt, men det är klart roligare, och lättare att ha någon med sig när man åker och tävlar. Håll tummarna är ni snälla! Kram på er

Inga kommentarer: