25 oktober 2007

två ridpass...

Upp imorse och skjutsade först Y till skolan och fortsatte sen till stallet. Mockade till TC och Bally och fixade deras mat. Anna kom och jag red Tc samtidigt med henne och Fresh. Jag red dressyr på utebanan och TC kändes fin. Blev klar alldeles för sent i stallet och hann inte äta lunch.

På jobbet kändes det att det börjar närma sig helg och att folk fått lön. Ingen jätteanstormning, men ett bra tempo som passar mig. Tycker om när det rör på sig. Butikerna på stan skulle tydligen hålla öppet ända till nio ikväll, för stationsgatan skull nyinvigas, efter ombyggnation, men chefen skull stanna på kvällen och ha öppet så länge det var kunder kvar.

Darlingen hämtade mig på jobbet och vi handlade mat på vägen hem. Vi käkade smördegsinbakad kyckling med cheddarost i, med potatiskroketter och bea sås och sallad. Det var riktigt mumsigt och väldigt mättande. Bytte om och åkte till stallet igen. Gjorde iordning Bally och red henne. Hon var riktigt trevlig att rida. Dock är hon lite omusklad och har inte full kondition än, men det jobbar Lena flitigt med, så snart är hon fit for fight för tävlingsbanorna. Det ser vi fram emot att få komma ut på samma tävlingar och kurser. Kram

Mobilbild på Bally i ridhuset

Inga kommentarer: